Welkom bij Ledlampwinkeltje.nl

Deze site is in 2015 van start gegaan met als doelstelling om consumenten te voorzien van vrijblijvende informatie en vakkundig advies met betrekking tot de aanschaf en installatie van ledlampen en toebehoren. Op onze site kunt u duizenden LED producten vergelijken van verschillende winkels zodat u altijd in staat bent om een weloverwogen keuze te maken.

De site is ingedeeld in verschillende categorieën zodat u gemakkelijk het type lamp kunt vinden waar u naar op zoek bent. Met onze ingebouwde aangepaste zoekmachine kunt u heel specifiek en gericht naar producten zoeken. Wij zorgen ervoor dat u altijd het beste product voor de laagste prijs vindt.

led-design-home

Informatie over Ledlampen

Ledlampen geven prachtig licht, ontwikkelen geen warmte en zijn bovendien zeer betaalbaar. Daarnaast bespaart u met ledlampen op de lange termijn veel geld aan energiekosten, en draagt u bij aan een duurzamere samenleving. De keuze voor ledverlichting is dan ook de ideale wanneer uw lampen aan vervanging toe zijn.

ledbeeldscherm

Een led is een elektronische halfgeleidercomponent die licht uitzendt als er een elektrische stroom in de doorlaatrichting doorheen loopt. Een ledlamp is een vorm van solid-state lighting (SSL), opgebouwd uit een groep van leds (licht-emitterende diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave. Lees het volledige artikel op Wikipedia.

Alle merken LED

Er zijn LED producten van alle bekende merken te vinden op onze site waaronder Philips, Interlight, Osram en Yantouch. Ook van de Nederlandse fabrikant Steinhauer hebben we mooie producten. Tevens hebben we een collectie minder bekende merken uitgelicht zodat u zelf de keuze kunt maken om al dan niet een goedkopere versie van een lamp te bestellen. Let wel op dat goedkoop meestal ook duurkoop betekent als het gaat om ledlampen. De levensduur van de goedkopere lampen kan namelijk aanzienlijk verschillen met de kwaliteitslampen van de betere merken.

Privacy en Disclaimer
Omdat wij de privacy van onze bezoekers serieus nemen hebben wij een privacyverklaring opgesteld waarin wordt uitgelegd wat wij doen om uw privacy te beschermen. Tevens kunt u hier uitleg vinden over het gebruik van cookies. Lees de disclaimer als u meer te weten wilt komen over de juridische aspecten m.b.t het gebruik van deze site. Er geldt bijvoorbeeld een beperkte aansprakelijkheid als het gaat om de winkelprijs die wij vermelden bij producten van andere winkels. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat deze niet altijd de meest actuele zijn, daarom adviseren wij ook altijd om de prijs te controleren.

Contact opnemen
Als u een product niet kunt vinden, of als u vragen of suggesties heeft kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een bericht te sturen naar de beheerders van deze site. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Wij hopen dat u tevreden bent met de gebruikservaring van ledlampwinkeltje.nl en wensen u veel plezier met uw nieuwe lampen!